• Persoonlijke aandacht

 •  
  Preventie fitness is geschikt voor iedereen die uitbehandeld is of wil trainen. U wordt begeleid door een fysiotherapeut en de groepjes zijn klein. We werken met oefenschema's welke aangepast worden aan ieders persoonlijke doelen. Deelname gaat via een strippenkaart welke bestaat uit 20 trainingen. De kosten bedragen 150 euro per strippenkaart.
   

  Personal Coach traject is geschikt voor diegenen die een intensief programma willen volgen en hier persoonlijke begeleiding door een personal coach willen krijgen. De trainingen zijn individueel en op afspraak in de praktijk. Er is regelmatig overleg tussen de fysiotherapeuten en personal coach om een zo goed mogelijk plan vorm te geven. Wanneer nodig kan ook de diëtiste hierin een rol spelen. Deelname gaat via een strippenkaart welke bestaat uit 10 of 20 trainingen. 

  Tarieven privé training (60 minuten)

  10 trainingen totaal bedrag 285.-

  20 trainingen totaal bedrag 468,-

  Tarieven (per persoon) 2 persoonstraining (60 minuten) 

  10 trainingen totaal bedrag 245,-

  20 trainingen totaal bedrag 375,-

  Eenmalige kosten

  intakegesprek + persoonlijk trainingsschema opstellen 45,-

  Voedingsadvies + voedingsschema 35,- 

  Fit Walk is een bewegingsprogramma in de buitenlucht.  Verschillende aspecten komen tijdens deze trainingen aan bod. Zo wordt er begeleiding gegeven bij de looptechniek, wordt er bewogen op eigen niveau, zijn de trainingen goed voor spieren en gewrichten en wordt uw vitaliteit verhoogd. Fit Walk wordt gegeven in groepsverband op woensdagochtend. Deelname gaat via een strippenkaart welke bestaat uit 20 trainingen. De kosten bedragen 150 euro per strippenkaart. 

  Ben je enthousiast? Schrijf je dan snel in. Fitwalk start in september. 

  U kunt altijd contact met ons opnemen als u behoefte heeft aan meer informatie.