• Persoonlijke aandacht

 •  
  Preventie fitness is geschikt voor iedereen die uitbehandeld is of wil trainen. U wordt begeleid door een fysiotherapeut en de groepjes zijn klein. We werken met oefenschema's welke aangepast worden aan ieders persoonlijke doelen. Deelname gaat via een strippenkaart welke bestaat uit 20 trainingen. De kosten bedragen 140 euro per strippenkaart.
   

  Personal Coach traject is geschikt voor diegenen die een intensief programma willen volgen en hier persoonlijke begeleiding door een personal coach willen krijgen. De trainingen zijn individueel en op afspraak in de praktijk. Er is regelmatig overleg tussen de fysiotherapeuten en personal coach om een zo goed mogelijk plan vorm te geven. Wanneer nodig kan ook de diëtiste hierin een rol spelen. Deelname gaat via een strippenkaart welke bestaat uit 20 trainingen. De kosten bedragen 250 euro per strippenkaart.

  Fit Walk is een bewegingsprogramma in de buitenlucht.  Verschillende aspecten komen tijdens deze trainingen aan bod. Zo wordt er begeleiding gegeven bij de looptechniek, wordt er bewogen op eigen niveau, zijn de trainingen goed voor spieren en gewrichten en wordt uw vitaliteit verhoogd. Fit Walk wordt gegeven in groepsverband op woensdagochtend. Deelname gaat via een strippenkaart welke bestaat uit 20 trainingen. De kosten bedragen 140 euro per strippenkaart. 

  Ben je enthousiast? Schrijf je dan snel in. Fitwalk start in september. 

  U kunt altijd contact met ons opnemen als u behoefte heeft aan meer informatie.