• Team

 • Allemaal hebben we onze eigen specialisaties. Hier investeren we in, door ons dagelijks te verdiepen in nieuwe theorieën en cursussen te volgen. Dat betekent voor u de beste kennis en kwaliteit, waardoor we betere behandelingen en snellere oplossingen bieden. 

 • Benjamin Blase

  Dry Needling en Mulligan Fysiotherapeut

  Benjamin is in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sindsdien is hij werkzaam bij Fysiotherapie Praktijk Nijdam. Sinds januari 2017 is hij praktijkeigenaar.

  Specialisme: Dry Needling, Mulligan Therapie, Parkinson, (Chronische) Schouderklachten, Chronische Pijnklachten, Voetbalblessures.  

  Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

  '' Als fysiotherapeut breng je samen met de cliënt het beloop van de klachten in kaart. Welke belemmerende factoren spelen een rol en waarom is het herstel soms niet voldoende? Deze factoren behandel ik en probeer ik uit wetenschappelijk oogpunt, ervaring en hulpvraag van de cliënt te behandelen.''

  Geregistreerd: KNGF, Parkinsonnet

  Aangesloten bij Netwerk: 
  Parkinsonnetwerk, Schoudernetwerk NHN, 

 • Iris Arntzen

  Master Oedeemtherapeut en Begeleiding Oncologische revalidatie

  Iris is sinds 1987 werkzaam bij Fysiotherapie Praktijk Nijdam. 

  Specialisme: Oedeemtherapie, Lymftaping, Fascia technieken, Oefentherapie bij oncologie

  Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

  ''In mijn 30 jarige ervaring als fysiotherapeut is de samenwerking met verschillende mensen mijn belangrijkste drijfveer. Een luisterend oor, empathisch vermogen en samenwerken aan verbetering staan hierin centraal''.

  Geregistreerd: NVFL, KNGF

  Aangesloten bij Netwerk: Oncologienetwerk onconet, Oncologienetwerk NOZ, NVFL netwerk oedeemfysiotherapie

 • Astrid Duivenvoorden

  Master Manuele Therapie en Oncologisch Fysiotherapeut

  Astrid is in 1992 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sinds 2018 is zij werkzaam bij Fysiotherapie Praktijk Nijdam. 

  Specialisme: Master Manuele Therapie, Oncologisch Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, COPD en Astma klachten, Hartfalen. 

  Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

  ''Ik ben een bevlogen fysio-manueel therapeut die haar vak met kennis, plezier en energie uitvoert. Door mijn verscheidenheid aan opleidingen, benader ik elke cliënt op een veelzijdige, specifieke manier. Het is belangrijk dat de cliënt zich begrepen voelt en dat er naar een gezamenlijk eindresultaat gewerkt wordt. In beweging komen, sport, ontspanning, kwaliteit, activiteit, zijn termen die bij mij passen. Op deze wijze coach en behandel ik u graag!'' 

  Geregistreerd: KNGF, NVMT

  Aangesloten bij Netwerk: Orthopedie netwerk, Schoudernetwerk, Oncologienetwerk onconet, Oncologienetwerk NOZ.

 • Jelle Schumacher

  Fysiotherapeut

  Jelle is in 2017 afgestudeerd aan de Hoge school van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sinds 2017 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Praktijk Nijdam. 

  Specialisme: Medical Taping concept, Sport gerelateerde klachten.  

  Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

  '' Bij een lichamelijke klacht staat het natuurlijk herstel centraal. Als fysiotherapeut is het mijn taak om dit proces met de juiste sturing en begeleiding zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Tijdens het fysiotherapeutisch handelen wordt er rekening gehouden met de hulpvraag, mijn eigen ervaring en wetenschappelijke evidentie.''

  Geregistreerd: keurmerk fysiotherapie 

  Aangesloten bij NetwerkLage rug netwerk

 • Renske Kramer

  Fysiotherapeut en Master in de Geriatrie i.o.

  Renske is in 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sindsdien is ze werkzaam bij Fysiotherapie Praktijk Nijdam.

  Specialisme: Medical Taping Concept, Therapie na CVA, Beweegprogramma’s bij verschillende aandoeningen, Master fysiotherapie in de Geriatrie (in opleiding)

  Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

  ''De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van het bewegingsapparaat en geeft sturing in het herstelproces. Ik sta ervoor om samen met u te werken aan uw klacht. We creëren dan voorwaarden om het herstelproces te starten en vrijer te kunnen bewegen''

  Geregistreerd: KNGF 

  Aangesloten bij Netwerk: Parkinsonnetwerk, Orthopedie netwerk 

 • Robin Holt

  Claudicatio en Mulligan Fysiotherapeut

  Robin is in 2014 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Fysiotherapie. Sinds 2017 is ze werkzaam bij Fysiotherapie Praktijk Nijdam. 

  Specialisme: Mulligan therapie, Claudicatio Intermittens, Medical Tape Concept 

  Mijn Visie op het vak fysiotherapie:

  '' Het mooie van het vak fysiotherapie is dat je mensen leert omgaan met hun klachten. Persoonlijke begeleiding en het handelen volgens recente wetenschappelijke zijn voor mij de pijlers'' 

  Geregistreerd: KNGF, Claudicationet

  Aangesloten bij Netwerk: Lage rug netwerk, Claudicationet

 • Marja Sturing

  front- backoffice

  Marja is sinds 2001 werkzaam bij Fysiotherapie Praktijk Nijdam. Ze is van alle markten thuis en regelt onze planning en administratie. 

  Marja is doordeweeks aanwezig tussen 8:30 en 13:00 om u te woord te staan. Belt u na 13:00 dan kunt u ten alle tijden de voicemail inspreken en wordt u zo snel mogelijk terug gebeld. 

  Heeft u vragen over uw factuur of verzekering, neem dan contact met ons op of stuur een email naar info@fysiotherapiebergen.nl